U vindt het Kinderkabinet in het hart van Paterswolde, aan het Jan Pelleboerplein. Wel zo praktisch; u kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. Ons pand is modern en licht en volledig aangepast op de veiligheid en wensen van de kinderen.

Onze babygroep is ingericht op de zorg voor onze kleintjes van 0 tot 2 jaar oud. De sfeer op deze groep is warm, veilig en rustig. We hebben de inrichting van de ruimte volledig afgestemd op de behoeftes van de kinderen; verhoogde boxen waar de allerkleinsten in alle rust veilig kunnen spelen en volop speelmogelijkheden op de grond

De inrichting van onze peutergroepen is afgestemd op onze iets grotere peuters; speelgoed dat ze motiveert om al spelend te leren en met elkaar de wereld te ontdekken.Op de groep staan lage kasten waarin verschillend speelgoed ligt dat past bij het niveau van de kinderen en dat ze gemakkelijk zelf kunnen pakken.

Een warme en gezellige sfeer vinden wij ontzettend belangrijk. Een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving is een voorwaarde voor elk kind om zich goed te kunnen ontwikkelen. En om met plezier naar ons toe te gaan.

Buiten spelen doen we iedere dag. De buitenlucht doet ieder kind goed. Het Kinderkabinet beschikt over een prachtige afgesloten tuin. De groep beneden heeft openslaande deuren naar de tuin waardoor er al snel buiten gespeeld kan worden. In de tuin is er van alles te zien en te ontdekken voor de kinderen.
Voor de allerkleinsten hebben wij een afgesloten gedeelte waar zij heerlijk veilig kunnen rondkruipen. De grotere kinderen spelen met plezier in de zandbak, op de fietsjes, of op de glijbaan.