Het Kinderkabinet heeft een balans gevonden tussen de kwaliteit die zij biedt en de daaraan verbonden kosten. Het uurtarief van Het Kinderkabinet ligt onder het gemiddelde van particuliere kinderopvangorganisaties in Nederland.

Het nettobedrag dat u bij Het Kinderkabinet betaalt is afhankelijk van de bruto uurprijs en uw toetsingsinkomen (teruggave kinderopvang), het aantal dagen dat u uw kind brengt en het aantal kinderen dat tegelijkertijd gebruik maakt van de kinderopvang. Het Kinderkabinet Kinderopvang Paterswolde rekent vanaf 1 januari 2021 € 9,13 per uur (inclusief warme maaltijden, alle soorten voeding, luiers en overige verbruiksartikelen) bij 52 weken opvang per jaar.

Wat kost een dag kinderopvang? Kijk op www.toeslagen.nl en vul uw gegevens in.

Toelichting tarieven en hoogte kinderopvangtoeslag

Belastingdienst
Graag willen wij u erop wijzen dat u zelf de juiste bruto uurprijs z.s.m. aan de Belastingdienst door moet geven. Dit is om ervoor te zorgen dat u de juiste kinderopvangtoeslag ontvangt. Eventuele wijzigingen kunt u doorgeven via www.toeslagen.nl.

All-in pakket:
Onze tarieven blijven inclusief luiers, vers fruit, brood en warme maaltijden, drinken. De openingstijden van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Openingstijden

-Onze reguliere openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur

-Een dagdeel bestaat uit een ochtend van 7.00 uur tot 13.00 uur, of een middag van 12.00 tot 18.00 uur

-Het Kinderkabinet is het hele jaar open met uitzondering van de officiële feestdagen en twee door de directie nader te bepalen dagen.

-In de schoolvakanties houden wij onze reguliere openingstijden aan.

-Ziektedagen mogen geruild worden met het verzoek dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven; dit in verband met aanpassing in de inzet van ons personeel.

-We zijn flexibel ingesteld. Het is altijd mogelijk (mits er plaats is) om in overleg extra dagen af te nemen, (incidenteel) te ruilen van dagen of om af te wijken van de breng-en haaltijden

Wilt u meer informatie over de tarieven, of heeft u aanvullende vragen over de administratie rondom toeslagen? Neemt u dan contact opnemen met Edwin Brekhoff via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De GGD inspectierapporten van Het Kinderkabinet kinderopvang Paterswolde kunt u inzien door op het LRK-nummer te klikken. 

Registratienummer Landelijk Register: 576633434

Algemene Voorwaarden Het Kinderkabinet