In het Kinderkabinet werken we met horizontale groepen:kinderen van dezelfde leeftijd zitten samen in een groep. De pedagogisch medewerker kan zo het dagritme en de activiteiten precies afstemmen op het ontwikkelingsniveau van de kinderen. En er zijn altijd voldoende vriendjes van dezelfde leeftijd in de buurt.

De babygroep De babygroep is er voor de allerkleinsten van 0-24 maanden oud. De kleintjes hebben ieder hun eigen ritme. Wij volgen het eigen voedings- en slaapschema van het kind. Als de kinderen groter worden gaan ze als vanzelf meer en meer mee met het ritme van het dagverblijf.

De PeutergroepVanaf ongeveer 2 jaar komen de kinderen in onze peutergroep. Peuters willen spelen en ontdekken en hebben daarbij stimulans en sturing nodig. De peutergroep kenmerkt zich door een vast dagritme, aanbod van verschillende activiteiten en het stimuleren van persoonlijke- en sociale competenties.

Drie plus groepOp de bovenverdieping van ons pand vindt u de drie plus groep. Deze ruimte is speciaal ingericht voor kinderen van 3 tot 4 jaar oud. We hebben gemerkt dat deze kinderen meer uitdaging nodig hebben. In een klein groepje worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op de stap naar de basisschool.