Team Het Kinderkabinet Kinderopvang Paterswolde

Jet

Mijn naam is Jet. Ik ben directeur-eigenaar van Het Kinderkabinet. Kinderopvang is mijn grote passie. Het was voor mij dan ook een logische stap om na het afronden van mijn opleiding Agogisch Werk mijn eigen kinderdagverblijf op te zetten. In 2002 ben ik daarmee gestart in Groningen. Vervolgens heb ik in 2009 in Eelde-Paterswolde Het Kinderkabinet opgericht. De locaties in Groningen zijn in 2014 verkocht.

Met een team een zo hoog mogelijke kwaliteit van opvang neerzetten én vasthouden is voor mij zowel uitdagend als inspirerend. Binnen Het Kinderkabinet willen wij als team vanuit kleinschaligheid en met korte lijnen naar de ouders een huislijke sfeer creëren. Geborgenheid, veiligheid en gezelligheid, dat is waar mijn team en ik voor staan!

Rianne

Mijn naam is Rianne. ik werk nu ruim 10 jaar bij het Kinderkabinet en nog altijd met veel plezier!
Het werken met (kleine) kinderen vind ik erg afwisselend.|
Vooral in de leeftijd van 0-2 jaar is de ontwikkeling groot. Ik vind het erg mooi om te
zien hoe de kindjes zich ontwikkelen en hier deel van uit te mogen maken.
Het contact met ouders vind ik erg belangrijk. Ik haal er veel voldoening uit wanneer ouders hun kindje met een gerust hart bij mij/ons brengen om zelf te kunnen werken.

Marije


Mijn naam is Marije. Ik werk sinds 2009 bij het Kinderkabinet. Na het afronden van mijn studie SPH zag ik dat er een invalkracht bij Het Kinderkabinet werd gezocht. Ik was gelijk enthousiast! Werken met kinderen is fantastisch om te doen! Kinderen tussen de 0 en 4 jaar die aan het ontdekken, spelen, ervaren en leren zijn. Wie wil daar nou geen deel van uitmaken!? Ik heb inmiddels mijn plekje helemaal gevonden bij Het Kinderkabinet. Er is een huiselijke sfeer en een gezellig team. Ik vind het erg leuk om met de kinderen liedjes te zingen, boekjes te lezen of heerlijk buiten te spelen!

Mellanie

Mijn naam is Mellanie. Sinds 2008 werk ik in de kinderopvang. Ik heb voor dit werk gekozen, omdat ik kinderen geweldig vind. De ontwikkelingen, de peuterpraat en de vrolijkheid. Samen met ons gezellige team op de peutergroep maken we er elke dag weer een feestje van met de kinderen!

Yvonne


Mijn naam is Yvonne, zelf moeder van twee lieve kindertjes. In 2005 heb ik mijn diploma Sociaal Cultureel Werker behaald. Vanaf 2009 werk ik bij het Kinderkabinet. Ik vind het belangrijk om kinderen een gezellige en vertrouwde speelomgeving te bieden waarin ze zich veilig voelen. En waar ze de ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Een plek waar ze de uitdaging vinden en waar ouders hun kind met plezier naar toe brengen.

Sjoukje

Mijn naam is Sjoukje; ik heb 2 dochters. Ik heb de opleiding Onderwijsassistent met success afgerond.Sinds 2007 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het verzorgen, persoonlijke aandacht geven en de ontwikkeling van kinderen spreken mij erg aan. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en dat ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen, en ik vind het fijn dat ik ze daarbij kan stimuleren en begeleiden. De visie en het pedagogisch beleid van Het Kinderkabinet passen goed bij wat ik zelf belangrijk vind in de kinderopvang en daarom ben ik blij dat ik bij Het Kinderkabinet mag werken!

Krista

Mijn naam is Krista.Tijdens en na mijn opleiding SPH heb ik op verschillende plekken ervaringen opgedaan. Sinds juli 2012 werk ik bij het Kinderkabinet.
Wat mij aanspreekt aan dit kinderdagverblijf,is de kleinschaligheid. Door de kleinschaligheid hebben we een huiselijke sfeer. Ik geniet van de ontwikkeling die de kinderen doormaken en vind het heel mooi dat ik samen met mijn collega’s de kinderen daar in mag begeleiden.

Lisa
Ik ben Lisa, ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gedaan. Sinds Februari 2016 ben ik werkzaam bij het Kinderkabinet. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om te zien hoe een kind zich ontwikkelt; ieder kind is anders. Geen dag in de kinderopvang is hetzelfde. Ik heb leuke collega’s en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Hinke
 

Mijn naam is Hinke, Na het afronden van mijn opleiding pedagogisch medewerker 4, heb ik 4 jaar gewerkt als gastouder aan huis. Sinds mei 2017 werk ik met veel plezier op het Kinderkabinet. De kleinschaligheid zorgt voor een huiselijke sfeer en je leert iedereen goed kennen dit vind ik erg fijn. We hebben een leuk en gezellig team, dit maakt de samenwerking erg prettig. Goede verzorging voor de kinderen, vind ik erg belangrijk. Kinderen in hun waarde laten, ze een veilige omgeving bieden en respectvolle aandacht en duidelijke communicatie naar ouders toe, staan bij mij hoog in het vaandel.   

Werken met kinderen vind ik super leuk, ik zou eigenlijk niets liever meer anders willen!

Mirella 
 

Mijn naam is Mirella, ik ben zelf moeder van 2 kinderen. Ik werk sinds 2009 in de kinderopvang. Na het afronden van mijn SPW diploma wist ik dat ik gelijk aan het werk wilde.
Werken met kinderen is echt mijn passie, ik vind het belangrijk om kinderen een veilige en vertrouwde plek te bieden. Door de kleinschaligheid hebben kinderen in mijn ogen echt de ruimte om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Het contact met ouders vind ik erg belangrijk, hierdoor hoop ik ook het gevoel te geven dat ouders hun kindje met een gerust hart kunnen achterlaten.   

Diëtte
 

Mijn naam is Diëtte. Na het afronden van de Pabo en het certificaat voor het werken in de kraamzorg werk ik sinds maart 2018 met veel plezier bij Het Kinderkabinet.
Het werken met kinderen vind ik erg leuk. Het is mooi om te zien hoe snel kinderen op deze leeftijd zich ontwikkelen.  
Samen met mijn fijne collega’s dragen we daar een steentje aan bij door samen met de kinderen te spelen, boekjes te lezen.

Renate

Mijn naam is Renate, moeder van Esmé. Voordat ik bij het kinderkabinet kwam werken, was het mijn stage plek voor de opleiding: gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik vind het geweldig om deel te mogen uitmaken van hoe de kinderen zichzelf ontdekken en op hun eigen manier en tempo ontwikkelen. Het kleinschalige en de huiselijke sfeer maakt het een mooie werkplek om met mijn collega's en de kinderen er elke dag weer wat gezelligs van te maken. 

Leonie

Mijn naam is Leonie. Na het behalen van mijn diploma SAW (sociaal agogisch werk) heb ik doorgestudeerd en de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond.
Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij Het Kinderkabinet en werk hier met plezier. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken vooral in de leeftijd van 0-4 jaar waarin zij een grote ontwikkeling doormaken, hier draag ik dan ook graag een steentje aan bij.

Jaike

Mijn naam is Jaike. Na het behalen van mijn SPH-diploma in 2008, heb ik binnen verschillende instellingen ervaring opgedaan. Sinds mei 2019 werk ik bij het kinderkabinet. Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe kinderen zich in de leeftijd van 0 tot 4 jaar ontwikkelen; er is zoveel te ontdekken! Een omgeving die veilig voelt is daarbij belangrijk. Daarom vind ik het van belang om zorg te dragen voor vertrouwen, voorspelbaarheid, stabiliteit en rust. Van daaruit de kinderen spelenderwijs stimuleren in hun ontwikkeling vind ik hartstikke leuk!

Willie

Mijn naam is Willie. Heb mijn diploma van LKC ( leidster kinder centra) behaald.Daarna ben ik de kinderopvang ingegaan en heb hierdoor nu al dik 18 jaar ervaring opgedaan.Ga dan ook elke dag met veel plezier naar mijn werk. Vooral nu dat ik werkzaam ben bij het kinderkabinet. Het is een mooie kleine lokatie met een prettige werksfeer en leuke collega's waar ik mee samen mag werken. Sta niet alleen op de Babygroep maar ook bij de Peuters zodat ik alle kinderen kan begeleiden om op hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen.